Videoproductie

Professionele en betaalbare videocontent

Een snelle blik op Facebook en Twitter of gewoon een Google zoekresultatenpagina maken al snel duidelijk dat wie vandaag wil opvallen op het internet met video aan de slag moet. Als we professionele tv-programma’s kunnen maken voor ValuesTV dan spreekt het voor zich dat we ook de videocontent van jouw organisatie kunnen maken. Een leuk toemaatje is dat jouw video’s ook uitgezonden kunnen worden in één van de programma’s van ValuesTV. Je video’s worden bovendien gepromoot naar de ValuesTV community via onze redactieportal ValuesMagazine en onze digitale kanalen.

Digital storytelling, laat het publiek weten wat je doet!

Je hebt als organisatie een verhaal te vertellen en je wilt dit graag doen met een reeks afleveringen op je eigen website en dit promoten via Facebook, Twitter, enz… Het ValuesTV productieteam helpt graag je bij het uittekenen van je scenario, de opnameplanning, het uitwerken van de voice over, het zoeken van de gepaste vertelstem en muziek. Samen bepalen we, conform je budget en het programmaconcept dat je voor ogen hebt, het aantal opnamedagen. En dan is het tijd voor ACTIE!

Na de laatste opname trekken we samen de montagekamer in. Onze monteur maakt een eerste ruwe montage van je aflevering(en) op basis van het scenario dat we samen ontwikkelden. Na jouw feedback wordt de film verder afgewerkt, worden muziek, ondertitels, voice over gemonteerd en krijgt de film zijn definitieve coloring en aftiteling. En klaar is je digitale videoverhaal.

Publireportage, zet je organisatie in de kijker

Een klassieke publireportage kan in vele gevallen ook heel efficiënt zijn. Net zoals voor digital storytelling maken we eerst in overleg een storyboard op zodat de boodschap die je wil vertellen de nadruk krijgt in de reportage. Het concept en de lengte van je reportage wordt bepaald in functie van je budget of in functie van het medium waar ze uitgezonden wordt. Het ValuesTV productieteam strijkt neer op de locatie(s) voor de opnames en nadien zit je mee in de montagestoel. Je krijgt een eerste ruwe montage die nadien verder afgewerkt wordt. We leveren de reportage kant-en-klaar aan voor publicatie op je eigen videokanaal of plaatsen hem op het ValuesTV-streamingportaal in een kanaal voor jouw organisatie.

Nieuwsitems

Hou je een opendeurdag, gaat er een nieuwe tentoonstelling open of stel je je jaarprogramma voor? Of organiseer je een evenement en wil je hiervan een videoverslag? ValuesTV komt ter plaatse en schiet de nodige beelden volgens jouw briefing. Je krijgt een afgewerkte reportage die je kan posten op je eigen website of kan embedden vanuit het ValuesTV-streamingportaal.

Promotiespots

Reclamespots van 30sec of 60sec zijn ideaal als aankondiging van een nieuwe actie, een evenement, lezing of voorstelling aan te kondigen. ValuesTV werkt op basis van jouw briefing een scenario uit voor je spot. Je kan opteren om te werken met bestaande filmbeelden of afbeeldingen of we kunnen ook ter plaatse bij jou komen filmen. We zoeken samen de juiste muziek en zorgen voor voice over. De spots worden kan-en-klaar aangeleverd voor publicatie op je eigen kanaal of het ValuesTV-streamingportaal of we leveren aan aan de zender(s) waar de spot wordt uitgezonden.

Webinars, lezingen en voorstellingen

Bereik een breder publiek met je workshops, seminars of cursussen met een webinar. ValuesTV brengt jouw opleidingen en workshops in beeld, streamt ze live bij je publiek of monteert ze tot webinars die je continu op je website kan aanbieden. ValuesTV neemt alle technische zorgen weg en zet een speciaal streamingkanaal voor je op via het welke je webinars gratis of betalend kan aanbieden. Je ontvangt uitgebreide statistieke over wie, wanneer en hoelang naar je video’s kijkt. En uiteraard ontvang je de ontvangsten van je betalende webinars.