Video & Streamingportaal

Streaming op ValuesTV

Values TV beschikt over een video -en streamingportaal dat in de eerste plaats als het archief van de zender dient. Via het streamingportaal (of via ValuesMagazine) kan je alle programma’s (her)bekijken. Je kan er ook ValuesRadio beluisteren.

Daarnaast zal het streamingportaal ook worden gebruikt voor livestreaming van evenementen zoals concerten, happenings enz…. Op die manier bieden we via het portaal ook live televisie aan voor non-profitorganisaties en organisatoren van evenementen.

Streaming voor je webinars, studiedagen, lezingen, seminars enz.

Speciaal voor kennisorganisaties bieden we via Values TV ook de mogelijkheid aan om studiedagen, congressen, lezingen enz… te streamen, te capteren en te verwerken naar webinars. Die kunnen dan worden uitgezonden op het algemene streamingportaal van Values TV of op een speciaal kanaal dat we in ons portaal voor de organisatie voorbehouden, al dan niet beschermd met wachtwoord of paywall.

Door van de Values TV-streaming en captatiediensten gebruik te maken kan je rechtstreeks een breed publiek bereiken voor je webinar, studiedag of congres. Het spreekt immers vanzelf dat de uitzendingen actief door de marketing van Values TV gepromoot zullen worden bij de hele community.

Interesse in onze streaming- en captatiediensten? Bel of mail ons vandaag nog.