TV-zender

Missie van de zender

Values TV brengt rustige, positieve televisie waar de boodschap of het verhaal van een organisatie of van mensen centraal staat en de volledige aandacht krijgt. Dit is de eerste prioriteit van Values TV. Er worden dus geen formats uitgedacht waar een thema of verhaal in ‘geforceerd’ wordt, zodat het een deel van zijn kracht verliest. Je zit als organisatie mee in de regiestoel en bepaalt mee waar de nadruk op moet liggen in de uitzending waarin het aan bod komt. Onze productiemensen geven advies over de manier waarop het verhaal het best in beeld gebracht wordt, het verhaal bepaal jij.

Draaischijf van het medianetwerk

De tv-zender wordt samen met het online-magazine de draaischijf van het mediaplatform. We willen de zender eind 2017 opstarten. Hiervoor zijn gesprekken met Telenet en Proximus voor een plaats op de kabel aan de gang. We starten de zender met ongeveer 4 uur televisie per dag. Alle programma’s zullen ook online te bekijken zijn op de streaming portal en verder omkaderd worden in het online magazine van ValuesTV.

De programmatie van ValuesTV zal bij aanvang opgebouwd zijn rond deze 6 pijlers:

Deze thema’s worden nog uitgebreid naar gelang van de suggesties en ideeën die de non-profitsector zelf ons aanreikt. Ze werden geselecteerd op basis van gesprekken die we het afgelopen jaar met tal van organisaties in deze domeinen hebben gehad. Wil je weten hoe we deze thema’s concreet zullen invullen? Klik dan op hier of op de thema’s om ze in detail te bekijken.

Productie

ValuesTV produceert zelf programma’s, maar staat ook open voor programma’s die aangeleverd worden. Werk je dus zelf al met een productiehuis samen en heb je een programma over je organisatie dat je door Values TV wilt laten uitzenden? Dat kan. Contacteer ons zeker voor de voorwaarden.