Toerisme

Toerisme op ValuesTV

Values TV neemt je mee langs de vele prachtige locaties met unieke verhalen in heel Vlaanderen en besteedt in een wekelijks toeristisch programma aandacht aan de grote en kleine verhalen en belevingen die Vlaanderen herbergt. We focussen op bezienswaardigheden, fiets- en wandeltochten, leuke logeerplekjes enz., maar vooral op de verhalen en de mensen achter de organisaties en locaties. We streven er bij ValuesTV naar om elk verhaal te belichten, dat de moeite waard is om aan een breed publiek te worden verteld.

We steken met Values TV ook geregeld de regionale grenzen over en brengen net zoals voor Vlaanderen ook de mooie verhalen en locaties in Brussel en Wallonië in beeld. Het programma wordt tevens in Values Magazine omkaderd met extra artikels, blogs en reviews van onze redactie.

Ben je actief bij een dienst voor toerisme en is je interesse gewekt? Schrijf je dan zeker in voor onze e-mail updates. Zo beleef je de start van ValuesTV van op de eerste rij.

Heb je nu ons al nieuws te vertellen ? Vertel het ons dan nu al en misschien komt je verhaal al in de eerste aflevering!