Steun ValuesTV

Crowdfunding

Values TV en het hele mediaplatform opzetten vergt een grote financiële inspanning. Die wordt voor een groot deel gedragen door Values Media BVBA, de organisatie achter Values TV. Het medianetwerk is opgezet als een ecosysteem dat uiteindelijk volledig zelfbedruipend kan worden door bundeling van krachten in de non-profitsector. Om dit ecosysteem op gang te trekken en prachtige programma’s te maken hebben we jouw hulp nodig.

Je kan Values TV en de storytelling van non-profit in Vlaanderen steunen door zendtijd te sponsoren. Je kan dit doen als particulier, als vereniging of als onderneming. Jouw financiële steun wordt gebruikt voor de productie van televisieprogramma’s voor non-profitorganisaties. Binnenkort kan je ook specifieke programma’s steunen. Alles fundingacties zullen lopen via ons crowdfundingportaal www.valuescrowdfunding.org

Investeren in ValuesTV

Ondernemers of particulieren die een hoger bedrag willen schenken of willen investeren in ValuesTV kunnen niet alleen genieten van op maat incentivepakketten maar evenzeer van een fiscaal voordeel via de WinWin-lening of de Tax Shelter voor startende ondernemingen.

Contacteer ons voor meer informatie:

Values Media bvba
Bergensesteenweg 709 bus 8
1600 Sint-Pieters-Leeuw
contact@valuesmedia.be

of surf naar www.winwinner.be voor meer info over de Tax Shelter.