erfgoed

Ons materieel en immaterieel erfgoed maken onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. Erfgoed en geschiedenis krijgen een belangrijke plaats in het aanbod van Values TV. We trekken eropuit in heel België, maar gaan ook in het buitenland op zoek naar de grote en kleine verhalen van vergeten en levende tradities, het leven voor en achter de schermen van musea, monumenten, erfgoedsites enz.

Maar erfgoed is overal en loopt dan ook als een rode draad door de programmatie van Values TV. In onze culturele programma’s duiken we vanuit het heden de geschiedenis in en gaan we op zoek naar de verhalen van componisten, schilders, beeldhouwers en schrijvers, en brengen zo hun verhaal opnieuw tot leven.

Ben je actief in erfgoed en is je interesse gewekt? Schrijf je dan zeker in voor onze e-mail updates. Zo beleef je de start van Values TV van op de eerste rij. Heb je nu al unieke erfgoedverhalen te vertellen? Vertel het ons dan nu al en misschien komt je verhaal al in de eerste aflevering van ons erfgoedprogramma!

Promoot je erfgoedverhaal met videocontent!

Wil je graag de promotie van je monument of museum nu al boosten met professionele videocontent? De productieteams van Values TV staan klaar om je erfgoedlocatie professioneel in beeld te brengen voor betaalbare tarieven.

Contacteer ons voor meer informatie!